Witgoedvergelijk

Witgoedvergelijk

De beste witgoedvergelijker

witgoedvergelijk

De beste witgoed vergelijker

Allergyplus, wat is het en wat doet het?

Bosch heeft weer een nieuw programma geïntroduceerd : het Allergyplus programma. Dit programma is ideaal voor mensen met een dieren- of pollenallergie. 

  • Pollen, dierenharen en huidschilfers gemakkelijk uit kleding wassen
  • Het enige programma met een ECARF-certificaat
  • Best getest predikaat door de Consumentenbond
  • Geen huidirritaties meer

Allergieën

Steeds meer mensen hebben te maken met allergieën. In veel gevallen zijn stuifmeel en dierenharen de boosdoeners. Het Bosch AllergyPlus wasprogramma kan maar liefst 99,9% van dierenhaar en pollen uit kleding verwijderen. AllergyPlus is een speciaal programma dat de waterpeil van de wasmachine verhoogt. Het programma spoelt de kleding minstens 3 keer uit en de opwarmtijd is langer dan normaal. Het AllergyPlus programma zit ook op Bosch drogers dit programma is bijzonder zacht voor je kleding en droogt op een hogere temperatuur, zodat allergenen geen kans hebben.

allergieplus-van-bosch

Het allergieplus programma van Bosch 

Bosch blijft haar wasmachines voortdurend ontwikkelen. Bosch kijkt echt naar wat de consument mist bij een wasmachine en waar de consument vaak tegen aan loopt. Sommige mensen hebben last van een allergie wat er niet uit te krijgen is met een ‘normale’ wasmachine. Bosch heeft een allergieplus functie ontwikkelt voor haar machines. Deze functie maakt het mogelijk om vaker te spoelen en heter te wassen indien u dit wenst. Zo gaat echt alles uit de kleding waardoor er minder irritatie zal ontstaan bij degene met een allergie.

Minder zorgen door allergieplus

Door de hoge tempraturen en meer spoeling door dit Allergieplus programma van Bosch zullen alle allergenen uit de kleding verdwijnen. Ideaal voor als u of uw kind last heeft van een vervellende allergie. De hoge tempratuur van dit programma zorgt ervoor dat de allergenen geheel worden gedood waardoor deze geen kans meer maken bij u. De extra spoeling zorgt er vervolgens voor dat de dode allergenen ook daadwerkelijk zullen verdwijnen.

wat-is-allergyplus

Allergyplus bij Witgoedvergelijk.nl

Heeft u intresse in een machine met de Allergyplus functie? Bekijk dan hier onze producten met het Allergyplus programma. 

2 reacties op “Allergyplus, wat is het en wat doet het?”

  1. Pingback: Azijn Gebruiken Met Wassen, Waarom? - Witgoedvergelijk

  2. Pingback: Azijn In Wasmachine Gebruiken, 10 Reden Waarom!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vergelijk Producten