Witgoedvergelijk

Witgoedvergelijk

De beste witgoedvergelijker

witgoedvergelijk

De beste witgoed vergelijker

Beste Bosch wasmachine van 2021

beste bosch voorpagina Witgoedvergelijk

Bent u specifiek opzoek naar een Bosch wasmachine maar u weet niet welke de beste Bosch wasmachine geschikt is? Wij van witgoedvergelijk.nl hebben de beste Bosch wasmachines op een rijtje gezet om de keuze voor u zo makkelijk mogelijk te maken. 

Witgoedvergelijk
  • Energieklasse C
  • Toerental 1400
  • Vulgewicht 8 kg

Deze Bosch WAU28S01NL wasmachine beschikt over i-DOS automatische wasmiddeldosering. Hierdoor gebruik je nooit meer teveel wasmiddel en/of poeder. De watersensoren en beladingssensoren zorgen ervoor dat de juiste hoeveelheid water…

1459271 Witgoedvergelijk
  • Energieklasse C
  • Toerental 1400
  • Vulgewicht 8 kg

Overhemden, sportkleding, wol, katoen of zijde: de Bosch WAN28275NL heeft voor elke type wasgoed een apart programma. Met de draaiknop kies je uit 14 wasprogramma’s waaronder voor overhemden, wol en sportkleding. Je kiest vervolgens…

1584793 Witgoedvergelijk
  • Energieklasse C
  • Toerental 1400
  • Vulgewicht 9 kg

De Bosch WAU28R70NL is een ruime, stille wasmachine voor een huishouden van 5 personen of meer. Door de koolborstelloze EcoSilence Drive motor heb je weinig last van lawaai met een maximaal geluidsniveau van 72 decibel. Je zet de wasmachine…

beste-bosch-wasmachine
Energieklasse

Merk

Product type

Toerental

Vulgewicht

beste-droger-energielabel

1: de beste Bosch wasmachine: Bosch WAU28s01NL i-DOS

Voor onze nummer 1 van de beste Bosch wasmachine hebben wij gekozen voor de Bosch WAU28001NL i-Dos. Dit vinden wij de beste wasmachine van Bosch omdat deze zeer veel functies heeft voor een aantrekkelijke prijs. Deze machine heeft een trommelinhoud van 8 kg en dit maakt deze machine geschikt voor een gezin tot 4 personen. Ook weegt deze machine zelf de was af en dit maakt de machine ook geschikt voor een 1-persoons huishouden. Ook kwam deze bij Coolblue het beste uit de test. 

Omschrijving

Dankzij Bosch WAU28S01NL blijft alle kleding in een huishouden tot 4 personen langer mooi. Dankzij i-DOS zorgt deze zeer energiezuinige wasmachine ervoor dat je nooit teveel wasmiddel gebruikt. Automatische wasmiddeldosering voegt automatisch de juiste hoeveelheid wasgoed toe voor elke lading. Dankzij het automatische programma kunnen de sensoren in de wasmachine nauwkeurig het gewicht, de soort stof en de mate van vervuiling van het wasgoed scannen. Dan kiest de wasmachine het beste wasprogramma voor jouw kleding. Zo zorg je ervoor dat je favoriete kleding en beddengoed grondig gewassen worden en voor een langere tijd als nieuw bewaard worden. Met de SpeedPerfect-functie verkort je de wastijd tot wel 65% zonder het waseffect te beïnvloeden.

i-Dos systeem van Bosch

Het i-DOS systeem van Bosch is een systeem die automatisch wasmiddel doseert tijdens het wassen. Zo verspilt u geen druppel wasmiddel en heeft u het optimale was resultaat. 

Automatische dosering

Selecteer i-DOS en druk op start. Het i-DOS systeem meet automatisch de hoeveelheid stoffen en kleding en controleert de vervuiling van de kleding. Dan past de wasmachine het wasmiddel daarop aan zonder verspilling.

Bespaar wasmiddel en water.

Het i-DOS-systeem meet automatisch de benodigde hoeveelheid wasmiddel en water voor elke lading. Dit voorkomt overmatig gebruik en bespaart tot 38% wasmiddel* en 10 liter water** per wasbeurt.

Veilig voor de witte was.

Om je witte kleding helder en wit te houden, dosseer je de hoeveelheid wasmiddel bij i-DOS. Gebruik niet te veel of te weinig wasmiddel, witte kleding kan na het wassen nog steeds stralend wit blijven.

Twee wasmiddelen.

Het is ook mogelijk om de doseertank te vullen met twee verschillende soorten reinigingsmiddelen. Bijvoorbeeld een voor wit en een voor kleur. Of gebruik een doseerreservoir wasmiddel en wasverzachter voor extra zachtheid.

Ook verkleint de i-DOS functie de kans op wasluis doordat het wasmiddel altijd goed word gedoseerd. 

Voordelen

  • i-DOS doseert je wasmiddel en wasverzachter automatisch, waardoor je wasgoed langer mooi blijft.
  • De ActiveWater beladingssensor past het waterverbruik aan op de hoeveelheid wasgoed.
  • Wast relatief stil met een geluidsniveau van slechts 72 decibel tijdens het centrifugeren.

Nadelen

  • De wasmachine is niet via een app te bedienen.
  • Heeft geen AllergyPlus programma om allergenen, zoals dierenharen en pollen, uit je was te verwijderen.
Energieklasse

Merk

Product type

Toerental

Vulgewicht

2: de beste Bosch wasmachine: Bosch WAN28275NL

Deze Bosch wasmachine hebben we gezet op nummer 2 van de beste Bosch wasmachines. Dit heeft als rede dat de prijs zeer aantrekkelijk is voor wat je krijgt. Er is een ruime keuze aan programma’s en het is een energiezuinige machine. De trommelgrootte van deze machine is 8 kilogram wat deze machine geschikt maakt voor een gezin van 3-4 personen.

Omschrijving

Bosch WAN28275NL Serie 4 is een energiezuinige wasmachine geschikt voor een gezin van 3 of 4 personen. Sportkleding, overhemden en fijn ondergoed zoals wol of zijde kun je uit 14 wasprogramma’s kiezen. Met AllergiePlus verwijder je dierenhaar, huisstofmijt en pollen. Was de wasmachine enkele minuten op een temperatuur boven 60 °C met extra spoeling. Hierdoor heb je minder last van je allergie. Na het wassen kan het linnen worden gecentrifugeerd met een maximale snelheid van 1400 rpm. Dankzij de borstelloze EcoSilence Drive motor is je geluidsoverlast relatief laag. Heb je een verloren sok gevonden en de rest is nog aan het wassen? Dankzij de bijvulfunctie kun je het programma pauzeren en snel meer kleding toevoegen indien mogelijk. 

Allergieplus

Een Bosch wasmachine met het AllergyPlus programma wast de kleding op een hoge temperatuur. Tijdens het programma wast de wasmachine langer boven de 60 graden om pollen en dierenharen te verwijderen. De extra spoelbeurt zorgt ervoor dat er geen wasmiddel achterblijft op de kleding en dat alle allergenen uit de kleding verdwijnen.

Voordelen

  • Met het programma AllergiePlus verdwijnen dierenharen en pollen door de hogere temperatuur uit je kleding en heb je minder last van jeuk.
  • Zeer zuinige wasmachine met energieklasse C.
  • Dankzij de ruime trommelinhoud van 8 kilogram doe je meer was in één keer.

Nadelen

  • Beschikt niet over i-DOS om je wasmiddel automatisch te doseren.
Energieklasse

Merk

Product type

Toerental

Vulgewicht

3: de beste Bosch wasmachine: Bosch WAU28R70NL

De Bosch WAU28R70NL hebben wij op nummer 3 van de beste Bosch wasmachines gezet omdat deze machine zeer geluidstil is en ook zeer geschikt voor de wat grotere gezinnen. Ook zitten er functies op zoals SpeedPerfect waarmee u 65% van de tijd kunt besparen.

Omschrijving

Bosch WAU28R70NL 6-serie is een ruime en stille wasmachine, geschikt voor gezinnen met 5 personen of meer. Dankzij de borstelloze EcoSilence Drive motor heb je met een maximaal geluidsniveau van 72 decibel geen last van geluid. Je kunt de wasmachine veilig bij de woonkamer plaatsen. De wasmachine heeft programma’s voor het wassen van overhemden en jeans. Gebruik een vlekkenverwijderaar om hardnekkige vlekken zoals rode wijn, bloed of vet te verwijderen. Verwijder de meest voorkomende vlekken. Om snel te wassen, selecteer je de SpeedPerfect-functie in het wasprogramma. Hiermee kunt u tot 65% van uw tijd besparen.

SpeedPerfect-functie

Met de SpeedPerfect functie was je kleding tot wel 65% sneller dan met het normale programma. Handig, wanneer jouw favoriete kleding in de was ligt, terwijl je die in de avond aan wil. Ook wanneer je kleding alleen muf ruikt, gebruik je het snelle programma. Houd er wel rekening mee dat je de trommel maar voor de helft vult. Ook verbruikt de SpeedPerfect functie meer energie dan een standaard programma.

Voordelen

  • De optie speedPerfect wast tot 65% sneller met hetzelfde wasresultaat.
  • Dankzij de ruime trommelinhoud van 9 kilogram doe je de was van 5 personen of meer.
  • Zeer zuinige wasmachine met energieklasse C.

Nadelen

  • Beschikt niet over i-DOS om je wasmiddel automatisch te doseren.
  • Heeft geen AllergyPlus programma om allergenen, zoals dierenharen en pollen, uit je was te verwijderen.

Waarom een Bosch wasmachine?

Bosch is een belangrijk onderdeel van de witgoedmarkt. Bosch ontwerpt sinds 1886 apparaten voor de industriële markt en consumenten, met een focus op huishoudelijke apparaten. Bosch heeft ook een belangrijk aandeel in energie-efficiëntie. Bosch heeft zich in de loop van de jaren steeds meer gericht op het energiezuiniger maken van huidige apparatuur. Consumenten willen steeds minder energie verbruiken, dus apparatuur moet slimmer worden, maar het is belangrijker dan ooit om slimme nieuwe technologieën te ontwikkelen die zuiniger dan ooit zijn om onze leefomgeving te kunnen beschermen. Wasmachines die momenteel op de markt zijn, hebben minimaal één A++ energielabel, waardoor ze minder energie en water verbruiken dan A+ wasmachines. 

Innovatie van Bosch wasmachines

Om dit mogelijk te maken, werkt Bosch er hard aan om nieuwe functies aan de wasmachine toe te voegen. Zo kunnen met behulp van de functies VarioPerfect en EcoPerfect de nieuwste wasmachines gebruikt worden om kouder en korter te wassen en uitstekende reinigingsresultaten te behalen. Maar de kwaliteit is niet te verminderen en Bosch waarborgt dit door goede garantie en service te bieden. Daarom moet Bosch niet alleen zorgen voor energie-efficiëntie, maar ook voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarnaast zijn er verschillende functies toegevoegd om het leven van de consument gemakkelijker te maken, zoals het automatische meetsysteem i-DOS. Bosch heeft ook borstelloze motoren om wasmachines duurzamer en stiller te maken.

Prijzen van Bosch wasmachines

Bosch heeft machines in verschillende prijsklasse. Bosch kan een goedkope machine leveren met wat minder functies voor weinig geld maar Bosch kan ook een machine leveren met enorm veel mogelijkheden in een water hogere prijsklasse. Of de prijs van de wasmachine van Bosch nu hoog of laag is de kwaliteit van de Bosch wasmachines zijn zeer goed. Bosch wasmachines behoren tot de beste in de markt en hebben naast praktische functies, goede waseffecten en een laag energieverbruik ook een mooie uitstraling. Bosch levert wasmachines, was-droogcombinaties en wasdrogers. Daarom is een vergelijkbare combinatie van wasmachine en droger mogelijk.

 

1 reactie op “Beste Bosch wasmachine van 2021”

  1. Pingback: Grote Wasmachine Vergelijken | 10-12 Kilogram Wasmachines

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vergelijk Producten