Witgoedvergelijk

Witgoedvergelijk

De beste witgoedvergelijker

witgoedvergelijk

De beste witgoed vergelijker

De ProSteam functie van AEG

AEG blijft innoveren en de nieuwste technologieën op de markt brengen om het leven van de consument gemakkelijker te maken en wasmachines zo praktisch, duurzaam en energiezuinig mogelijk te maken. Met de toevoeging van nieuwe functies wordt de waskwaliteit steeds beter. De meeste AEG-wasmachines hebben bijvoorbeeld een ProTex-trommel om kleding te beschermen tegen slijtage en gebruiken SoftWater-technologie om water te filteren voordat het in contact komt met kleding om de stof en kleur van de kleding beter te beschermen. Ze hebben ook een stoomfunctie om kleding die uit de wasmachine komt zo kreukvrij mogelijk te maken. Dit programma heet het Prosteam programma. Hieronder zal worden uitgelegt wat dit programma precies doet. 

prosteam-aeg

ProSteam: minder strijken

De ProSteam stoomfunctie is te gebruiken op alle AEG wasmachines van de 7000, 8000 en 9000 serie. De stoomfunctie zorgt ervoor dat het aantal strijkuren wordt verminderd door kreuken in de stof te verminderen. Afhankelijk van de stof die je nog moet strijken, maar je kunt het sneller klaar krijgen. Daarnaast gebruik je de stoomfunctie om kleding die gedragen is maar niet vies is na 1 dag dragen weer op te frissen. Door wasgoed te stomen in plaats van te wassen, wordt de slijtagesnelheid van de vezel verminderd. Zo blijft je kleding langer mooi.

Hoe werkt Prosteam van AEG

Met katoen, synthetische vezels en delicate kleding, anti-allergische en jeansprogramma’s, kunt u Pro Steam toevoegen aan het einde van de wascyclus. Op deze manier zal de machine de kleding aan het einde van het wassen stomen. Dit zorgt voor een beter waseffect. Als je niet van strijken houdt, is dat erg fijn. Stoom vermindert het strijken aanzienlijk.

Opfrissen zonder te wassen

Wasmachines met Pro Steam-functie hebben ook veel extra wasprogramma’s. Wil je je kleding gewoon even wat frisser laten ruiken? Is de kleding niet echt vies? Dan kunt u het katoenstoomprogramma selecteren. Op deze manier wordt alleen stoom gebruikt en verdwijnt de onaangename geur uit je kleding.

wat-is-prosteam aeg

Kijk naar het waslabel

Controleer altijd het waslabel van kleding. Mag het kledingstuk niet in de droger?  Vermijd het gebruik van stoomprogramma’s dan om krimpen te voorkomen. Let naast het waslabel ook op het vulgewicht. De stoomfunctie werkt het beste als de lading niet groter is dan 1,5 kg. Dit zijn maar een paar kledingstukken. Om te voorkomen dat de kleding kreukt, dient u deze direct uit de trommel te halen. Lees de handleiding aandachtig door voordat u de stoomfunctie gebruikt.

waslabel bij aeg prosteam

AEG Prosteam uitleg video

Ben je opzoek naar de ideale wasmachine en zoek je een AEG wasmachine? Bekijk dan hier de top 4 beste AEG wasmachines. Ben je niet specifiek opzoek naar een AEG wasmachine bekijk dan hier onze top 5 van de beste wasmachines van alle merken. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vergelijk Producten