Witgoedvergelijk

Witgoedvergelijk

De beste witgoedvergelijker

witgoedvergelijk

De beste witgoed vergelijker

Grote wasmachine vergelijken en kopen

Wanneer heeft u een grote wasmachine nodig? Wij noemen een wasmachine een grote wasmachine wanneer het vulgewicht van de wasmachine groter is dan 10 kilogram. Een wasmachine met een trommel van 10 kilogram of meer is geschikt voor gezinnen van 6 personen of meer. Voor gezinnen van 4-5 personen zouden wij van witgoedvergelijk.nl eerder een 9 kilo wasmachine aanraden. Wasmachines met een trommel van 12 kilogram worden veel verkocht aan bedrijven zoals kapperszaken of sportclubs. 

Merken grote wasmachine

Bij Witgoedvergelijk proberen we zoveel mogelijk merken te vergelijken. Wij vergelijken A-merken zoals AEG, Bosch, Siemens en Miele maar ook B-merken zoals Beko en Zanussi. Al deze merken bieden grote wasmachines aan met een grote trommel van 10 kilogram of meer. 

Grote wasmachine voor grote gezinnen van 6 personen

De grootste aanbieder van grote wasmachines is AEG. AEG is een grote aanbieder van wasmachines en het merk bestaat al 125 jaar. AEG-wasmachines zijn goed doorontwikkelde machines en zeer zeker een aanrader om te kopen. Het voordeel wat elke AEG-wasmachine heeft is dat de machine zelf de hoeveelheid wasgoed afweegt. Na het wegen van het wasgoed past de machine het verbruik hier op aan. Hierdoor kunt u een grote trommel hebben, maar hoeft u hem lang niet altijd geheel te vullen. Als u twijfelt of u echt een grote wasmachine nodig heeft hier een lijst wat er in een wasmachine van 8 kilo past:

  • 1 trui van wol 
  • 1 korte broek
  • 4 jeans
  • 5 t-shirts
  • 2 dunne broeken
  • 10 onderbroeken
grote wasmachine
grote wasmachine aeg 10 kg
ezgif 3 32d0e8fe2174 600x600 1 Witgoedvergelijk
grote wasmachine beko 10 kilogram

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vergelijk Producten