Witgoedvergelijk

Witgoedvergelijk

De beste witgoedvergelijker

witgoedvergelijk

De beste witgoed vergelijker

Samsung wasmachines sneller, schoner en gemakkelijker

Wilt u meer weten over een Samsung wasmachine? Dan bent u bij witgoedvergelijk.nl op de juiste plek.

Wasprestatie

Van grote hoeveelheden tekst en ongebruikte knoppen tot stijlvolle displays, de Samsung wasmachine kan zelfs de instellingen onthouden die u het vaakst gebruikt. Uit onderzoek blijkt dat consumenten:

 • Gemiddeld 3 tot 4 verschillende wasprogramma’s per week gebruien
 • Een keer per week extra functies, zoals voorwassen en maximaal uitgesteld einde gebruiken
 • De temperatuur, het aantal spoelbeurten of de centrifugesnelheid aanpast in 7 van de 10 wasbeurten.

Deze veranderingen maken de wasmachine gebruiksvriendelijker.

samsung artikel Witgoedvergelijk

Bubblesoak

Vroeger moest je de vuile kleren eerst goed laten weken in een emmer gevuld met water en afwasmiddel, dit is verleden tijd. Nu kun je kleding met hardnekkige vlekken in de Samsung wasmachine laten weken, zoals bloedvlekken, grasvlekken, koffievlekken, wijnvlekken en zelfs chocoladevlekken. Wanneer je de Bubblesoak-functie selecteert, wordt het programma met 20 minuten verlengd, waardoor je kleding weer grondig gereinigd kan worden. De ideale optie voor ouders met (jongere) kinderen!

bubblesoak samsung Witgoedvergelijk

Super Speed

Super Speed is de laatste jaren een bekent begrip bij Samsung. De krachtige straal zorgt ervoor dat u in 39 tot 59 minuten 5 kg wasgoed kunnen wassen. Op wasmachines uit de 6000-serie duurt het Super Speed-programma 59 minuten. In de wasmachine uit de 7000-serie kan dit veel sneller, in slechts 39 minuten. De naamgeving hiervan benadrukt de perfecte match met de bijpassende droger. Ook vind je op de AI wasdroger het supersnelle droogprogramma van 81 minuten. Met andere woorden: 5 kg wassen + 2 uur drogen! Dit is een record dat het vermelden waard is.

Super speed samsung Witgoedvergelijk
Quickdrive D drum Witgoedvergelijk

Quickdrive- Q-drum

Sinds 2018 is “Allround wassen, de helft van de tijd” de slogan van QuickDrive. QuickDrive wasmachines zorgen ervoor dat u tot 50% tijd en tot 20% energie besparen. Bovendien is het effect van het gebruik van QuickDrive om kleding te wassen maar liefst 73%. De wasmachine uit de 8000-serie maakt opnieuw gebruik van deze technologie. Dit komt door de tweedelige trommel, ook wel Q-Drum genoemd. Omdat de hoofdtrommel en de achterplaat in tegengestelde richting draaien, beweegt het wasgoed niet alleen van boven naar beneden, maar ook van achteren naar voren. Dit kan u tot 50% tijd besparen door efficiënter gebruik van mechanische acties. Tijd besparen is leuk voor iedereen. Daarom is het belangrijk dat u ook daadwerkelijk tijd bespaart.

Quickdrive – Q-Bubble

Wasmachines uit de 7000-serie gebruiken een andere QuickDrive-technologie, namelijk Q-Bubble. Wasmiddel wordt actiever in de trommel geblazen door Eco Bubble, waar Spreed-spray en snelle trommelrotatie zorgen voor een meer dynamische wasbeweging. Daarom kunnen u hier ook tijd en moeite besparen.

quickdrive samsung Witgoedvergelijk

Samsung wasmachine EcoBubble

Deze technologie is zo succesvol dat Samsung deze sinds 2012 op alle wasmachines toepast. Eco Bubble zorgt voor een snellere reiniging van kleding en dat u kunt wassen op lage temperaturen. Maar hoe werkt het eigenlijk? De Eco Bubble-motor activeert het wasmiddel voordat het de trommel bereikt. Dit wordt gedaan door water en wasmiddel te mengen met lucht. Blaas vervolgens het wasmiddel in de vorm van schuim in de trommel. Het voordeel hiervan is dat de absorptiesnelheid van het schuim in de kleding met 40% wordt verhoogd, en het wordt sneller opgenomen in de vezels van de kleding, en de kleding wordt sneller en schoner. De ecobubble-technologie is zo succesvol dat Samsung deze sinds 2012 op alle wasmachines toepast. Eco Bubble zorgt voor een snellere reiniging van kleding en dat u kunt wassen op lage temperaturen. De Eco Bubble-motor activeert het wasmiddel voordat het de trommel bereikt. Dit wordt gedaan door water en wasmiddel te mengen met lucht. Blaas vervolgens het wasmiddel in de vorm van schuim in de trommel. Het voordeel hiervan is dat de absorptiesnelheid van het schuim in de kleding met 40% wordt verhoogd, en het wordt sneller opgenomen in de vezels van de kleding, en de kleding wordt sneller en schoner.

samsung ecobubble Witgoedvergelijk

Stoomfunctie

Zoals jullie hebben gemerkt is 2020 een jaar waarin de hele wereld extra aandacht besteedt aan hygiëne, mede door het coronavirus. Daarom is het stoomprogramma uitgebreid naar de gehele AI-wasmachineserie. Het krachtige hygiënische stoomprogramma injecteert stoom in de trommel, waarna de stoom snel en diep in elk kledingstuk doordringt. Verwijder hardnekkig vuil en dood 99,9% van de bacteriën en allergenen. Deze functie is essentieel voor mensen met allergieën.

Stoomfunctie samsung Witgoedvergelijk
drum clean samsung Witgoedvergelijk

Drum clean (+)

Een veel voorkomende vraag bij het kiezen van een wasmachine is hoeveel wasmiddel u gebruikt voor het wassen. Negen op de tien consumenten gebruiken te veel wasmiddel, zoals je kunt voelen heeft dit een zeer negatieve invloed op de levensduur van een wasmachine. Het trommelreinigingsprogramma wordt gebruikt voor wassen op 70 graden en krachtig draaien gedurende 2,5 uur. Hierdoor worden alle overtollige wasmiddelresten weggespoeld. Het wordt aanbevolen om het een keer per maand uit te voeren zonder wasmiddel te gebruiken. De 6-, 7- en 8000-serie hebben Drum Clean+, die ook de manchet goed kan reinigen.

Gemak

Auto dose

Alle series van deze serie zijn bovendien voorzien van automatische doseerfunctie. Deze functie kan ervoor zorgen dat u niet veel wasmiddel hoeven te gebruiken. De twee reservoirs met wasmiddel en wasverzachter zijn voldoende voor ongeveer 16 wasbeurten. Wil je een ander soort of kleur wasmiddel gebruiken, dan kun je dit handmatig toevoegen via de gleuf in het midden van de waslade. Ook kunt u hier uit de modelcode aflezen of de machine een automatische doseerfunctie heeft. Als je hier 8 of 3 ziet: WW90T984ASH, betekent dit dat de machine de Auto Dose optie heeft.

auto dose samsung Witgoedvergelijk

SmartThings

Alle wasmachines van de AI-serie kunnen worden aangesloten op de SmartThings App. Er zijn veel voordelen aan het bedienen van de wasmachine via de app. Denk bijvoorbeeld aan een wasassistent, het op afstand starten van programma’s en het bijhouden van je verbruik en onderhoud. De nieuwe functie van SmartThings zijn locatiegebaseerde aanbevelingen. De consument kan zelf kiezen of hij er gebruik van wil maken. Afhankelijk van uw locatie kan de machine bijvoorbeeld aangeven dat het programma op het punt staat te starten en u vragen of u de eindtijd wilt aanpassen omdat u nog ver van huis bent. Als je het wasgoed na afloop van het programma niet uit de trommel hebt gehaald, zal het systeem de consument via een pushbericht vragen om nog een spoel- en centrifugebeurt toe te voegen. Dit voorkomt onaangename geurtjes uit de kleding.

smart things samsung

AddWash

De bekende AddWash deur is nog steeds terug te vinden in de nieuwe line-up. AddWash is niet alleen geschikt voor vergeten kleding, maar ook voor handen wassen of kleding die je gewoon wilt spoelen of centrifugeren. Voor uw eigen veiligheid is het aangeraden om eerst 3 stappen te ondernemen om de deur te openen:

 1. Onderbreek het programma
 2. De temperatuur in de trommel moet lager zijn dan 50 graden.
 3. Ontgrendel het kinderslot

U hoeft dus niet opnieuw wasmiddel toe te voegen of onnodige energie te verspillen bij het opwarmen van water. Het Addwash-model is te herkennen aan de modelcode. De 8 of 5 op deze plek: WW90T984ASH en WW90T954ASH, wat aangeeft dat dit model de AddWash-functie heeft.

addwash samsung Witgoedvergelijk

AI Wash

AI Wash is een optioneel wasprogramma. Als gebruiker hoef je niet meer na te denken over hoeveel wasmiddel je nodig hebt voor je wasgoed en hoe vuil je kleding is. De slimme AI-wasmachine uit de 8000-serie doet het volgende:

 1. Weeg het wasgoed in de trommel
 2. Voeg de juiste hoeveelheid water toe
 3. Activeer de troebelheidssensor en meet de vervuiling van het wasgoed
 4. Voeg indien nodig de juiste hoeveelheid wasmiddel toe

Daarom is de duur van het programma-afhankelijk van hoe vuil de was is. Zo ben je altijd verzekerd van een perfect wasresultaat.

ai wash samsung Witgoedvergelijk

AI control

De wasmachine is nu heel slim en kan je meest gebruikte programma’s en instellingen onthouden. Je favorieten worden bepaald op basis van de 10 meest recent gebruikte programma’s, zoals rechts weergegeven. Het is gemakkelijk, de machine onthoudt automatisch uw meest gebruikte instellingen.

Ai control samsung Witgoedvergelijk

Meer te vinden op de artikels of specifieke pagina’s

1 reactie op “Samsung wasmachines sneller, schoner en gemakkelijker”

 1. Pingback: Beste Wasmachine Van 2021 - Witgoedvergelijk

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vergelijk Producten