Witgoedvergelijk

Witgoedvergelijk

De beste witgoedvergelijker

witgoedvergelijk

De beste witgoed vergelijker

Wasmachine 7 kg vergelijken en kopen 

Als u een niet al te groot gezin heeft van 3-4 personen dan kunt u kiezen voor een wasmachine met een trommelgrootte van 7 kilogram. Een wasmachine met een trommelinhoud van 7 kilogram kan zeer voordelig zijn en is een zeer populaire grootte. Doordat de trommel wat kleiner is blijft de wasmachine compacter en neemt de wasmachine minder ruimte in. 

Wasmachine 7 kg vergelijken

Hieronder hebben wij alle wasmachine met 7 kg vulgewicht staan. Wij vergelijken van veel verschillende aanbieders zoals Expert, Coolblue, EP en Mediamarkt. U kunt zelf 4 7 kg wasmachines selecteren die u wilt vergelijken. Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van de specificaties van de machines. Het kan zijn dat de energielabels zeer uiteenlopend zijn. Dit heeft als rede dat sommige bedrijven de nieuwe energie labels gebruiken en sommige bedrijven nog de oude labels. 

Welke wasmachine met 7 kg vulgewicht adviseren wij?

Ons advies voor een wasmachine 7 kg vulgewicht: Bosch WAN28095NL

Wij van Witgoedvergelijk.nl zouden de Bosch WAN28095NL aanraden. Deze wasmachine is best getest door de Consumentenbond in oktober 2020. Het is een goed betaalbare wasmachine met 7 kg vulgewicht en 1400 toeren. Deze wasmachine heeft het nieuwe energielabel en valt in energieklasse D. Ondanks dat deze wasmachine in energieklasse D valt is deze wasmachine toch erg zuinig. 

De Bosch WAN28095NL

Bosch WAN28095NL wasmachine heeft een laadvermogen van 7 kg en een toerental van 1400 toeren. Dankzij klasse is het wassen zeer energiezuinig met deze machine. Met SpeedPerfect kan het wasproces tot 65% worden verkort zonder de reinheid van de kleding te verminderen. Met EcoSilence Drive was je met deze wasmachine heel stil en zuinig. Deze wasmachine heeft een speciaal wasprogramma geschikt voor donkere kleuren.

Voordelen van Bosch WAN28095NL

  • SpeedPerfect: Perfect waseffect, bespaart tot 65% tijd.
  • EcoSilence Drive: dankzij de borstelloze motor is hij extreem stil, duurzaam en zuinig. Inclusief 10 jaar Bosch motorgarantie.
  • ActiveWater: Detectie van halve belading, waardoor water wordt bespaard, wat gunstiger is voor het milieu.
  • Het LED-display heeft een uitgestelde start- en eindtijdoptie van maximaal 24 uur.
  • Donker: een programma voor het voorzichtig reinigen van donkere kleding (zoals jeans).
  • Best getest Consumentenbond

Bosch 7kg wasmachine met EcoSilence Drive voor stil en duurzaam wassen

De automatische belastingidentificatiefunctie van de apparatuur beoordeelt automatisch de belasting in drie stappen en past het stroom- en waterverbruik hier op aan. Zo blijft u altijd zo duurzaam mogelijk wassen. 

Speedperfect-functie Bosch

De SpeedPerfect-functie is speciaal ontwikkeld voor situaties waar je geen tijd te verliezen hebt. Met SpeedPerfect kun je de wastijd met 65%* verkorten, maar het effect is helemaal niet slecht. Gebruik deze functie in combinatie met de meeste wasprogramma’s en is van toepassing op alle kleding en soorten stoffen. Kies je er bijvoorbeeld voor om het mengprogramma te combineren met SpeedPerfect, dan was je in slechts 45 minuten tot 4 kg wasgoed. 

Pauze functie

Wanneer was je voor het laatst iets vergeten in de wasmachine te doen? Misschien zijn het sokken of T-shirts? Dankzij de aanvullende functie is dit geen probleem meer. Je voegt eenvoudig wasgoed toe terwijl het wasprogramma al loopt.

Voordelen

  • Met energieklasse A+++ is dit een zeer energiezuinige wasmachine. (oude label)
  • Met 1400 toeren is dit een relatief hoog toerental, hierdoor komt je wasgoed droger uit de trommel.

Nadelen

  • Een wasmachine met 7 kg vulgewicht is een kleine wasmachine waardoor je minder wasgoed in 1 keer kunt wassen.
  • Het geluidsniveau van 74 dB is normaal en niet hinderlijk.

Voor wie is een 7 kg wasmachine geschikt?

Een wasmachine 7 kg vulgewicht is zeer geschikt voor een gezin van 3-4 personen. Hier word wel van 2 volwassene met 1-2 kinderen uit gegaan. Als het gezin bestaat uit 4 volwassene zouden wij eerder een 8 kilo wasmachine of een 9 kilo wasmachine aanraden. Bij een nog groter gezin met 5-6 personen raden wij een machine met 10 kilo vulgewicht aan. Doordat veel wasmachines de was afwegen is een wasmachine met 7 kg vulgewicht soms wat minder aantrekkelijk omdat je nooit even een grote was kan draaien. 

Welke toerental bij een wasmachine 7 kg vulgewicht?

Wasmachinefabrikanten produceren meestal meerdere modellen, waarbij de snelheid wordt beperkt door de software. Op deze manier zijn veel wasmachines technisch hetzelfde en bepaalt de software de functies en kenmerken van de wasmachine. Dit geldt ook voor het toerental, een wasmachine met 1600 toeren is gemiddeld duurder dan een wasmachine met 1400 toeren. Veel mensen kiezen standaard voor de hoogste snelheid, maar houd er rekening mee dat u hiervoor mogelijk onnodige kosten betaalt. Als u uw kleding gewoonlijk aan een waslijn droogt, is een wasmachine van 1400 tpm voldoende. Als je de droger meerdere keren per week gebruikt, wordt een wasmachine met 1600 toeren alleen maar interessanter. De was die de droger in gaat is immers minder vochtig en je verbruikt minder energie.

1600 toeren altijd goed? 

De ervaring leert dat hoe hoger de snelheid, hoe droger de kleding meestal is. Maar er zijn uitzonderingen. Het is daarom het beste om het percentage restvocht te controleren. Hoe lager het percentage, hoe beter het centrifugale effect. Een restvochtpercentage van 44% is momenteel het beste resultaat. We vermelden dit percentage altijd in onze opmerkingen om een ​​objectief beeld te geven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vergelijk Producten